EU-FIRE Kft.

Az EU-FIRE EGS Hungary Kft.többségi tulajdonosa az EU-FIRE Kft., amely 2001-ben kezdte meg működését. 2007-ig elsősorban nagyszabású ingatlanfejlesztési projektekben vettünk részt, melyekben tervezési és fővállalkozói feladatokat láttunk és oldottunk meg sikeresen.

Cégcsoportunk tevékenységében egyre nagyobb szerepet kapott a geotermális és geotermikus energiaforrások kiaknázását célzó projektek fejlesztése. 2006-ban létrehoztuk geotermikus divíziónkat és a 2010-es évek elejére már elismert szakértőjévé váltunk ennek az újszerű és innovatív technológiának. Az EU-FIRE Kft. mára egy stabil és eredményes magyar tulajdonú társaság, amely többmilliárdos beruházásaival meghatározó szereplő a magyar környezetbarát ingatlanfejlesztések és beruházások piacán.

Sikereinket elsősorban annak köszönhetjük, hogy a mérnökökből, közgazdászokból, és jogászokból álló csapatunk képes teljes körűen menedzselni a legösszetettebb projekteket is.

Tudjon meg többet az EU-FIRE Kft.-ről

Mannvit Kft.

Az izlandi Mannvit csoport több mint 50 éve foglalkozik geotermikus kutatással. A vállalat 2007 óta van jelen Magyarországon és élenjár a geotermikus erőforrások kiaknázásában.

A Mannvit Engineering a legnagyobb tanácsadó és tervező mérnök iroda Izlandon. Páratlan tudással és tapasztalattal rendelkezik a geotermikus és a hidroelektromos energia terén, amivel számos erőmű létrejöttéhez járult hozzá a szigetországban az elmúlt négy évtizedben.